Atdheu

Atdheu është i huaj në mua, në atdhe unë i huaj jam Shpirtërisht i mbetur larg edhe pse me trup afër jam Unë në brendinë e ai në zemrën time, kënaqësin të pyetur nuk e kam Duart e gjetën shijen, mërgim të tillë parë nuk kam

Gjersa në prehrin tënd i huaji gjend shijen Në zemrën time flenë mërzia dhe malli i tij Oj foleja ime e pabesë, trashëgimi nga gjyshërit e mi Dua të të njoftoj se më është shuar dashuria për ty

Nuk bëre dobi dhe unë jam larg teje Lidhja, mali, çiraku më nuk janë foleja ime

Pacwork Operation