Sot mbaruan seminaret e Akademia Shkupi 2018

Mbrenda ketij semestri u realizuan:

-8 seminare,

-48 fjalime te ndryshme,

  • 72 ore ligjerata me tema te ndryshme dhe

  • 50 studente nga univerzitete te ndryshme...

Seminaret e realizuara jane:

  1. Feja dhe Psikologjia - Musa Musai

  2. Esenca e Modernizmit - Ali Pajaziti

  3. Hyrje ne Shkencat Politike - Rizvan Sulejmani

  4. Menaxhmenti Bashkekohor - Bujamin Bela

  5. Bashkimi Evropjan - Deniz Memedi

  6. Historia Boterore nga Abdylkadir Maxhit (gjuhe turke)

  7. Historia e Lindjes se Mesme - Zahide Tuba Kor (gjuhe turke)

  8. Periudha moderne Ballkanike - Shener Bilal (gjuhe turke)

Me rastin e permbylljes se seminareve te Akademia Shkupi 2018 u realizua edhe nje mbledhje me studenten per realizimin e ANKETES per evaluimin e aktiveteteve te pergjithshme dhe sygjerimet nga ana e tyre per kohen, menyren apo seminaret e reja qe jane te nevojshme per studentet.

Njekohesisht falenderojme te gjithe kontribuesit, dhe pjesemarresit tek Akademia Shkupi 2018 (Profesoret, Hulumtuesit, Studentet) duke ju deshiruar edhe shume suksese ne te ardhmen.

LajmePacwork Operation