Realizu shpërndarja e çertifikatave të Kursit të Gjuhës Osmane

Projekti Trashëgimia e Përbashkët Osmane Shkolla Rinore Ballkanike, e përkrahur nga Presidenca e Turqve Jashtë Vendit dhe Komuniteteve Mike (YTB), në bashkëpunim me Shoqatën Hayrat Balkan, u realizua shpërndarja e çertifikatave të Kursit të Gjuhës Osmane, niveli i parë dhe niveli i dytë.

Me pjesëmarrjen e kryetarit të Shoqatës, Sevba Abdula dhe përfaqësuesit për Maqedoninë e Veriut të Shoqatës Hayrat, Emre Araxhë, pas një fjalimi të shkurtër, realizuan shpërndarjen e çertifikatave dhe dhuratave nga Shoqata Hayrat Balkan.

Veçanërisht profesorit Emre Araxhë dhe Shoqatës Hayrat Balkan i faleminderojmë, si dhe të gjithë pjesëmarrësit i urojmë për vendosmërinë dhe durimin e treguar.

LajmePacwork Operation