Mbaroi projekti "Shkolla për Media"

Në kuadër të akademisë "Shkolla për Media" Elida Zylbeari, kryeredaktore e portalit Portalb prezentoi ligjeratën e radhës për "Mediat e reja". Përpos elaborimit teorik ne lidhje me mediumet e reja, pjesëmarrësit patën mundësi të dëgjojnë përvojat e kryeredaktores Zylbeari ne lidhje me funksionimin dhe impaktin e portaleve qe e kane sot.

Kryeredaktores Zylbeari i faleminderojme per kontributin e dhënë në programin "Shkolla për Media". Njëherit kjo ishte edhe ligjerata e fundit në kuadër të këtij programi për semestrin dimërorë.

Pjesëmarrësve të programit u shpërndanë sertifikat për pjesëmarrje në program.

LajmePacwork Operation